Linne 10 vackraste norska kvinns – De hetaste kvinnorna i Norge

Linne 10 vackraste norska kvinns – De hetaste kvinnorna i Norge

Norska kvinns anses vara bland dom vackraste gallande denna planet. Dessa kvinnor delar identiska jamstalldhe i sitt land, vilket aterspeglas i deras starka personlighet. Norska kvinns befinner sig vackra, sjalvsakra, palitliga, starka samt ager nago biff sexkansla. De majoritete kvinn i Norge har ljust kaluf och fin attraktiva ogon som tillats dem att beskada fortfarand mer attraktiv ut. Aven om ungefar all kvinnor i Norge befinner sig attraktiva. Nedo foljer nago forteckning ovan dom 10 vackraste norska kvinnorna.

10 Monica Hansen

Monica befinner si en monster fran Norge sam ocksa en modedesigner samt TV-personlighet. Hon deltog i bom Universe Norway-tavlingen 1997 och varenda vinnaren. Monica inneha ocksa poserat pro manga skonhetsmagasiner som Stuff, Esquire samt Maxim samt inneha godkant populara marken. Ar 2006 utsags hon at och tillsamman mo Maxims dam sam exakt det aret fick en litteratur Playboy henne smeknamnet Manadens babe. Monica har nago fullkomlig kropp samt en fint ansikte. Hon skapade en kalifornisk LLC 2013 som heter Monica Hansen Beachwear. Hon befinner si framgangsrik, nutida sam har bidragit mo skonhetsindustrin villig e grandios metod.

9 Natassia Malthe

Natassia befinner si en skonhetsbild. Hon befinner sig briljant attraktiv sam skonhetsdrottningen i fina Norge. Fodd den 19 januari 1974 befinner sig Natassia skadespelerska och modell. Hon befinner sig likasa en foresprakare sam en fullgod danso. Hon age medverkat i massa filmer, inklusive Dead or Alive Skinwalkers, BloodRayne och Elektra. Hennes perfekta skepnad, silkeslen herre, underbara ogon och hennes vackra leende kan smalta vilket karnpunkt saso helst. Hon befinner si het, lacker samt en itu de vackraste norska kvinnorna.

8 Marion Raven

Fodd i Lorenskog Norge saken dar 25 maj 1984 befinner sig Marion Raven nago fullkomligt fantastisk dam och titta avsevart yngre ut an hennes alder. Hon befinner sig skadespelerska, musikpresentator, latskrivare samt vokalist. Hon ager spelat nagon mycket angelaget funktion i underhallningsindustrin. Marion befinner si kar i sin sangkarriar, tycker om det ingaende och lagger jatte- epok kungen att anteckna latar. Hon skapar bade rock och popmusik. Raven ager haft nagon mycket succeartad lyckad yrkesutveckling sam det beror villig hennes smi, hennes charmiga karakta och snygga yttre.

7 Kathrine Sorland

Nago fran de vackraste norska kvinnorna, Kathrine Sorland ar nagon forr ungmo Norge och hon vann titeln ar 2001. Nasta ar gick hon ocksa fortsattningsvi darfor att tavla forsavitt titeln Miss World. Bakdel darefter hon har lyckats konstruera en mycket lyckad lyckad yrkesutvecklin i tv-varlden saso vard, samt alltsamman tack vare sin stora modekansla driver hon likasa sin personligt brollopsklanningbutik. Hon befinner si starkt inblandad i modelleringsfaltet. Just har hon fott en spadbarn samt alltsamman detta sta sig den har vackra mamman jatte inte tillgangli.

6 Siro Tollerod

Fodd i Kristiansand, Norge den 18 augusti 1987, befinner si Siri nago ljuv form med blont kaluf samt bla ogon att ga hadan for. Dom majoriteten professionella fotografer befinner sig avsevart glada ovanfor tanken gallande att plocka hennes fotografier samt hon har dykt op villig forsattssidorna i utgavor och tidskrifter samt har modellerat stav kanda varumarken. Marklig av profilkampanjerna saso hon age arbetat for innefatta Chanel, Miu Miu, Marc Jacobs sam odl fortsattningsvis. Siri kommer sasom nummer 6 i listan kvar vackraste norska kvinn oavbrutet.

5 Alisha Boe

Denna 21-ariga skonhet av Norge blir mer samt mer inne for var dag som promenerar kissbrides.com besöka denna webbplats. Hon befinner sig forst beryktad stav 13 Reasons Why, nagon originalserie a Netflix, darbort hon spelar rollen sasom Jessica Davis. Det har ar emellertid icke hennes debutplattform darfor att hon etta gangen upptradde i en skrackfilm med titeln Amusement 2008. Ar 2012 spelade hon in ett betydelse i Paranormal Activity 4. ni kanske likasa age sett Alisha Boe i forestallningarna Days of Our Lives, Extant och nutida at. Sallskap tillsammans sin stora skadespelarkunskap ar det hennes fina yttre sam perfekta lekame som samt gor henne sa aktuell.

4 Anne Lilia Berge Beach

Fodd den 21 november 1977, Annie Lilia Berge Strand alternativt Anne som hon befinner sig populart kand som nago kand popsangare a Norge. Hennes melodier inneha stadse varit alskling itu publiken samt det utfor att publiken blir foralska i henne mer sam mer allti. Inte enkom age hon ett enastaende melodisk rost, hennes snygga utseende lockar samt allihopa. Hennes begavning samt vacker har hjalpt henne att bygga ett fullgod fansbas samt fortjanat hennes berommelse ovan bota varlden. Hon innehar 4: e lage villig var upprakning over do 10 vackraste norska kvinnorna.

3 Mette-Marit

Mette-Marit, saken dar norska kronprinsessan befinner si mak mo kronprins Haakon. Nar do forlovade sig varenda det mer eller mindre kontroversiellt darfor kronprinsessan redan varenda ensamstaende mor. Men dom aktenskap sig 2001 sam inneha varit foralska darnast. De ager tvenne fina avkomma som tittar valdigt attraktiva ut, detaljerad som sin mor. Prinsessan befinner si nago itu de vackraste norska kvinnorna liksom vackraste prinsessorna i varlden.

2 Heidi Johnson

Heidi Johnson befinner si vacker och hon befinner sig asbra eldig. Hon ar faktiskt nagon itu de hetaste supermodellerna i Norge. Heidi inneha arbetat for manga populara benamnin sam i sin modellkarriar age hon tagit manga stora pastaenden. N kanske age sett henne komma i flera stora tidningar samt hon ager samt gatt rampen forut stora designers. Hon befinner sig briljant, attraktiv samt befinner si sjalvfallet nagon itu de vackraste kvinnorna i Norge.

1 Lene Nystrom

Chansen befinner sig ovanligt att du icke kommer att identifiera dett fina ansiktet, men om n icke utfor det kan vi assistera de att kanna igen henne lat genom att blott sjunga forut dej saken da alltjamt populara «Barbie Girl» -laten. Jada, Lene Nystrom vart minsann nago fraktio Aqua, Eurodance-gruppen av Danen befinner si samt spelman samt latskrivare och ager provat lyckan i filmer aven. Darjamte toppar hon listan ovan dom tio vackraste norska kvinnorna igenom tiderna.

Dessa fin damer age hjalpt mot att bega det allaredan populara Norge an mer kant. De befinner sig underbara, spant arbetande, intelligenta, charmiga samt age skapat en fantastisk lage pro sig sjalva i avta respektive yrken, medan saso dom age vunnit hjartan hos manniskor kvar bota varlden.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *